Fehér kisnyúl kék szemekkel :)

Elnyunyulásom története, Heine 2011. August 24., Wednesday

Neve még nincs, de úgyse tud magyarul :)

Szóval ő egy bécsi fehér nyúl.Már rég kerestem ilyet, Magyarországon nincs nagyon. Egy barátnőm szerzett be egy párat szintén igen kalandosan Ausztriában. Már meg is rendeltem egy picit :) Ahhoz, hogy párt is szerezzek neki az országban, valamivel több mint 300 km-t kéne utaznom. Így ha már bécsi, akkor inkább Ausztriában kerestem. Az egyszerűség kedvéért Ramsau am Dachstein-ból hoztam. Oda szálltam le egy hete. Hazajöttem, és csak két nap múlva vettem észre a hirdetést :( De úgyis akartam még egyet repülni, így a következő utat is oda terveztük.

Már németül telefonálni is izgalmas volt, hát még utána. A férfi, akivel beszéltem nem volt otthon, a felesége pedig hátraküldött a két, 10-11 év körüli fiával. Egész sikerélményem volt, hogy megértettük egymást.

Aztán mikor megláttam a nyulakat… Azt hittem, kaliforniaiak :( Aztán rájöttem, hogy frissen tetováltak, azért olyan fekete a fülük. Kiválasztottam egy szép fiúkát, beraktam a kocsiba, és irány haza. Legalább a fél utat az ölemben töltötte :) Meg szedtünk neki füvet útközben.

A kalandos kezdés kalandosan folytatódott…