Porcelán itáliai tenyészcsalád eladó

Eladó, Tyúkok 2015. May 9., Saturday

Hátha valakit ez is érdekel…

A porcelán itáliaim eladók lettek. Kell a hely, két kotlós is ül, és már így is két kakasom van. Ezeket sajnálnám levágni, talán másnak értékesek lehetnek.

Tehát egy kakas és két tyúk, név szerint James, Victoria és Elizabeth :) Másfél évesek, a kakas kifejezetten nagytestű. Szerintem ez a legszebb szín itáliaiban, a kakas gyönyörű! Persze, a gyöngyszürke és a vörös-nyerges is tetszik. De porcelán színben legalább a tyúkok is jól néznek ki.

Bocs az igénytelen háttérért… Egyedül fotóztam, és a csibék helyén vannak, hogy össze tudjam fogni őket, ne kelljen a többi között rohangálni. Meg hogy a másik kakassal ne verekedjenek össze. Nálam Padlizsán maradna, a fogolyszínű araucana. Kicsit félek ugyan, hogy ez harciasabb lesz mint James. Az itáliait kifejezetten megszerettem, kicsit beszédhibás és rekedt ugyan, de legalább nem fülsértő. Nem fél tőlem, és nem is támad. A lányokkal kedves, csak a kisebbeket féltem a súlyától. Túl nagy ide, a nyúlketrec alatt is laposkúszásban tud csak közlekedni. Nagyon megalázó lehet neki :( Remélem, jó helyre kerül!